Vermeulen Loodgietersbedrijf B.V.

Woningbouw / beheer

Loodgieter voor uw woningcorporatie?

Bent u op zoek naar een loodgieter voor uw woningcorporatie? Wij van Vermeulen B.V. helpen u graag bij al uw loodgieters problemen. Werkzaamheden bij een woningcorporatie kunnen zeer gevarieerd zijn. Zo zijn er verschillende niveaus van projecten die elk hun unieke eigenschappen hebben. Denk hierbij aan woningmutaties tussen twee verhuurperiodes in, het energiezuiniger maken van de woningen of een uitvoerig renovatieproject van de woningen waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Daarnaast zijn wij als bedrijf ook uitermate geschikt voor kleinschalige projecten, zoals het renoveren van een badkamer, keuken of toilet. Wij denken maar al te graag met u mee. Wij betrekken u bij het project van het begin tot het eind, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ziet u het zitten om met ons samen te werken of in eerste instantie kennis te maken? Zoek dan gerust contact met ons op.

Wij nemen uw zorgen uit handen

Bij het zoeken van een loodgieter voor uw woningcorporatie heeft u natuurlijk de nodige eisen. Wij anticiperen hier op, waardoor wij u van de juiste hulp kunnen voorzien. Bij VermeulenB.V. beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat onze klanten helpen met hun woningproblemen of calamiteiten. Verder kunnen wij het volgende garanderen:

  • Een klein, vakkundig team.
  • Korte 1 op 1 communicatielijnen met hierbij volledige transparantie.
  • Kwaliteitszorg tot in de kleinste facetten.
  • Het uit handen nemen van uw zorgen, met een regeling van A tot Z.
  • Een zo snel en efficiënt mogelijke werkwijze, waardoor bewoners gewoon in de woning kunnen blijven terwijl wij onze werkzaamheden uitvoeren.

Snelle en efficiënte woningmutatie na vertrek van de huurder

Ook het ‘’muteren’’ (opknappen) van een huurwoning bij uw woningcorporatie wordt door ons team snel en efficiënt uitgevoerd. De huurderving wordt hierdoor zoveel mogelijk beperkt. Woningmutaties kunnen variëren van het renoveren van de badkamer tot de volledige woning strippen en opknappen. Al deze verschillende werkzaamheden worden door ons uitgevoerd volgens een strakke planning met zo weinig mogelijk doorlooptijden, zodat de woning snel weer bewoond kan worden. Hierdoor zijn wij de juiste loodgieter voor het uitvoeren van uw woningmutatie.

Vraag gestuurd onderhoud bij kleinschalige renovatieprojecten

Een huurder kan een aanvraag doen bij de woningcorporatie voor een kleine renovatie of onderhoud aan zijn woning. Op het moment dat de woningbouwvereniging hier toestemming voor geeft, komen wij in actie. Wij renoveren op een efficiënte wijze bijvoorbeeld de badkamer, keuken of toilet. Daarnaast nemen wij het contact met de huurders over van de woningcorporatie en halen wij hun veel werk uit handen. Vervolgens maken wij een strakke planning, waardoor de huurder zo min mogelijk last van de renovatie ondervindt. Ons team heeft al veel van dit soort kleinschalige renovatieprojecten uitgevoerd en naderhand omschrijven klanten ons vaak als zeer vakkundig en klantvriendelijk. Schakel ons daarom gerust in als aannemer voor kleinschalige projecten bij uw woningcorporatie.

Beschikbaar voor dagelijks klein onderhoud

Onze storingsdienst staat dag en nacht voor u klaar bij kleine problemen aan uw huurwoning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buitensluiting door de bewoner, een lekkage, een deur die klemt of een slot dat hapert. Ons team staat 24 uur per dag klaar om uw woningcorporatie van dienst te zijn bij dit soort problemen en deze worden vervolgens snel en doeltreffend opgelost. Benader Vermeulen B.V. daarom gerust voor dagelijks onderhoud aan uw woningen.

Kom bij ons werken als Loodgieter