Vermeulen Loodgietersbedrijf B.V.

Sanitair

Op het gebied van sanitair zijn er tal van mogelijkheden, zo kunt u denken aan badkamers en sanitair maar ook in de keuken met bijvoorbeeld kranen of Cooker.

Nieuw sanitair installeren?

Gaat u uw badkamer verbouwen? Grote kans dan dat er nieuwe sanitaire voorzieningen worden geplaatst. De oude moeten in dat geval eerst verwijderd worden. Zoekt u nog een loodgieter in Gouda en omstreken die uw oude sanitair kan verwijderen? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u op dit gebied namelijk van dienst zijn. Dat is overigens niet het enige. Laat het plaatsen en sanitair installeren ook gerust aan onze loodgieter over. Zo weet u zeker dat uw sanitair op de juiste wijze geïnstalleerd wordt.

Sanitair laten installeren

Wilt u er zeker van zijn dat uw sanitair op de juiste wijze geïnstalleerd wordt? Dan schakelt u onze loodgieter in. Doordat onze medewerkers goed geschoold en ervaren zijn, weten zij precies hoe zij te werk moeten gaan. Uw sanitair wordt dan ook altijd op de juiste wijze geïnstalleerd. Hierdoor hoeft u dan ook niet bang te zijn dat er lekkages of andere problemen opduiken. Onze loodgieter controleert het geïnstalleerde sanitair altijd uitvoerig, zodat hij er zeker van is dat er daadwerkelijk geen problemen ontstaan.

Loodgieter inschakelen voor het totale plaatje

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen, is het niet alleen een kwestie van sanitair installeren natuurlijk. Zoals gezegd moet ook uw oude sanitair verwijderd worden. Krijgt het sanitair een andere plek in uw nieuwe badkamer? Dan is de kans groot dat ook uw leidingwerk verlegd moet worden. Hiervoor kunt u tevens een beroep doen op onze loodgieter. Het verleggen van leidingen moet op de juiste manier gebeuren, aangezien er anders een lekkage ontstaat. Dit kan veel onzichtbare (water)schade veroorzaken. Wilt u uw sanitair op de juiste wijze installeren en problemen tijdens de verbouwing van uw badkamer voorkomen? Neem dan contact met ons op.

Sanitair Installeren

Wij leveren sanitair van diverse merken zoals Sphinx, Geberit en Villeroy Boch, u kunt een keuze maken uit vele series en types.

Om een goede keuze te maken gaan wij met u om de tafel zitten om goed uit te zoeken wat uw wensen zijn.

Kom bij ons werken als Loodgieter