Vermeulen Loodgietersbedrijf B.V.

Verstoppingen

Wanneer uw wc niet goed doorspoelt of wanneer het water omhoog komt kan het best zo zijn dat uw wc verstopt is. Een verstopping in uw toilet is natuurlijk behoorlijk vervelend. Daarom is het fijn als dit snel opgelost wordt. U kunt uw wc zelf ontstoppen, maar contact opnemen met een loodgieter om een verstopt toilet op te lossen is ook een optie. Wanneer uw wc verstopt is zijn er verschillende methodes om dit op te lossen. Onze medewerkers helpen u bij een toilet dat verstopt is en lossen de verstopping voor u op.

Oorzaken verstopping

Er zijn diverse oorzaken voor een verstopt toilet. Zo kan het zijn dat er simpelweg een voorwerp in de weg zit, zoals een wc-rol of misschien wel speelgoed. Ook kan het zijn dat de afvoer verstopt is. Dit kunt u controleren door te kijken of het water in de douche of een wastafel wel wegloopt. Wanneer ook dit blijft staan, is uw afvoer verstopt en niet alleen uw wc. Het kan zijn dat het riool verstopt is, waarbij een loodgieter een rioolontstopper in moet gaan zetten. Er zijn dus meerdere redenen waardoor uw toilet een verstopping heeft en niet goed doorspoelt. Onze medewerker kijkt dit voor u na en lost de verstopping voor u op.

Nare gevolgen

Een wc of riool dat verstopt is kan nare gevolgen hebben. Ten eerste moet u nooit een tweede keer doorspoelen wanneer het water staan blijft. De kans is groot dat uw wc dan gaat overlopen, waardoor u niet alleen een verstopt toilet heeft maar ook een vieze vloer. Daarnaast zorgt een verstopt toilet vaak voor nare geurtjes. Daarom is het belangrijk dat u geen zaken door de wc spoelt die daar niet in thuis horen. Hierdoor voorkomt u een verstopping en de eventuele nare gevolgen van verstopt toilet. Voor meer informatie over een verstopt toilet, een verstopping in uw afvoer of riool of over lekkage neemt u contact met ons op. Onze medewerker helpt u graag verder.

Contact met een loodgieter

Is uw wc verstopt? Of heeft u problemen met uw afvoer of het riool en moet een verstopping opgelost worden met een rioolontstopper? Dan helpen wij u graag! U heeft de keuze om zelf te ontstoppen, met hulp van bijvoorbeeld een ontstopper zoals een ontstoppingsveer of soda. Maar wanneer u zelf alles geprobeerd heeft of wanneer u er zelf niet aan wilt beginnen, zorgt onze loodgieter voor het ontstoppen van uw toilet, afvoer en riool. Zo heeft u geen last meer van water dat niet wegloopt en nare geurtjes. Neem daarom contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij staan dan zo snel mogelijk bij u op de stoep.

Kom bij ons werken als Loodgieter